Първа работна среща по проект "Да поговорим за порното" – разяснения относно порнографското съдържание в Интернет и секстинга в ежедневието на семейството - "IpuS"), състояла се 16 и 17 ноември 2015г. в гр. Люнебург, Германия..

Повече за срещата: На първата среща в Люнебург беше представен проекта и партньорските екипи. Г-жа Арнхилд Вернер, координатор на проекта, запозна участниците с добри практики, на база дългогодишен опит и работа с родители и ученици по темата за порнографското съдържание в Интернет и секстинга в ежедневието на семейството. Йенс Уве-Трюмер, член на екипа на Фондация „Медийна и онлайн зависимост” представи пред участниците правовите аспекти по темата за Германия.

На срещата партньорите обсъдиха и приеха план за изпълнение на задачите по проекта, обсъдиха първата разработка на онлайн въпросника за изследване на ситуацията в отделните страни на партньорството и бяха обучени да работят със системата за генериране на данните от изследването. Г-н Екард Полс, член на немския Бундестаг, поздрави участниците в срещата в качеството си на патрон на проекта.

Галерия

Галерия
Галерия
Галерия
Галерия