Пета работна среща и заключително събитие на мултипликаторите по проект "Да поговорим за порното" – разяснения относно порнографското съдържание в Интернет и секстинга в ежедневието на семейството - "IpuS"), състояли се на 12 и 13 юни 2017г. във Виена, Австрия.

Повече за срещата:

Петата работна среща по проекта се състоя във Виена, столицата на Австрия, в зала на окръжния музей Йозефщад. Организатор на срещата и събитието на мултипликаторите беше австрийския партньор по проекта - Österreichische Gesellschaft für Kinderphilosophie, а домакин на събитието – Volkshochschule Josefstadt Wien.

На работната среща на 12 юни партньорите обсъдиха актуалния статус на проекта, състоянието на преведените в страницата (ipus4family.eu) съдържания, подготовката на разпространението и наличните промоционални материали. Катарина Фрийзен от Берлин представи пред партньорите готовата вече страница.

Заключителното събитие на мултипликаторите под мотото „Да погледнем, да поговорим и да действаме“ се проведе на 13 юни в празничната зала на същия музей. Участниците бяха поздравени от Dr. Michael Lugger от Volkshochschulen Wiens, от Univ.- Prof. Dr. Garnitschnig от Общността на Janusz Korczak Gesellschaft и от Областния председател на Josefstadt Wien, Veronika Mickel-Göttfert.

Бяха изнесени интересни доклади с възможност за интересни дискусии. На срещата присъства представител на saferinternet.at

Галерия

Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия