Играта Familytime е на разположение за безплатно ползване с образователна цел

На 9 април разработената по проект „Еврородители“ игра „Family time“ беше представена на среща на партньорските организации в Плевен. Проектът е финансиран по програма „Еразъм+“ и в него участват 6 партньорски организации от Германия, Австрия, Испания, България и Гърция, като нашата страна е представена от сдружение „Учебна работилница Европа“ – Плевен.

Целта на играта Familytime е да се обменят идеи по теми, на които понякога не се обръща достатъчно внимание в ежедневния семеен живот. Друга цел на тази игра е играчите да обменят собствения си опит и да поразсъждават заедно. Провеждат се смислени разговори, играчите се опознават по-добре и семейството се сплотява и развива.

Играта „Family time” съдържа общо 68 карти и се играе в 3 рунда. В рунд „Лично“ всеки от играчите отговаря лично за себе си на въпросите, в рунд „Подред“ играчите отговарят подред, а в рунд „Печелене на точки“ има възможност за печелене на точки. Има и няколко жокера, които улесняват играчите

Играта е вече факт, отпечатана е в Плевен, на 5 езика. Дизайнът и оформлението на картите са дело на екипа на Сдружение „Учебна работилница Европа“. Тя е на разположение за ползване безплатно като образователен ресурс от семействата в партньорските страни, а също и от педагози, социални работници, доставчици на обучение за възрастни, институции, предоставящи съвети и подкрепа на семействата. През м. Септември се провеждат мултипликаторни събития за разпространение на резултатите по проекта.

За повече информация и заявка за игри:
Плевен, Сдружение „Учебна работилница Европа“
Пенка Спасова, Председател на УС

Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия