Четвърта работна среща по проект "Да поговорим за порното" – разяснения относно порнографското съдържание в Интернет и секстинга в ежедневието на семейството - "IpuS"), състояла се на 24 и 25 февруари 2017г. в Мехелен, Белгия.

Повече за срещата:

Четвъртата среща по проекта се състоя в Мехелен, който се намира само на 20 минути път от Брюксел. Градът е разположен в северната холандскоговоряща част на Белгия. Мехелен получава статут на град през 1303 г., като процъфтява от търговията с вълна  и дори за кратко е столица на Нидерландия.

Домакин на срещата по проекта в Мехелен беше Сдружение Sambucusforum vzw., което обединява бивши учители, мениджъри и експерти в образователната сфера.

По време на срещата партньорите обмениха информация за направеното до момента. Бяха дискутирани в детайли създадените категории учебни материали по темите за порнографското съдържание в интернет и секстинга и възможността да се добавят нови такива съобразно нуждите на целевата група  в отделните страни. Координатора на проекта предложи на вниманието на партньорите интересен тест за родители, както и нови текстове свързани с воденето на разговор, консултации за родители и др. Те бяха обсъдени и предложени съответни корекции.

Беше обсъдено в детайли графичното оформление на страницата като интерактивна платформа за родители в 8 езикови версии.  На срещата партньорите обсъдиха и приеха план за изпълнение на следващите задачи по проекта, обсъдиха се сроковете за превод на създадените материали, както и  срокове за тестване и адаптирането им. Следващата работна среща по проекта със Заключителен симпозиум ще бъде през месец юни 2017 г. във Виена,  Австрия.

Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия