В импровизирано студио в Плевен, в рамките на проект "Metaversing" чествахме Европейския ден на солидарност между поколенията.

Сдружение Учебна работилница Европа организира и засне среща между поколенията с млади хора от Професионална гимназия по ресторантьорство, търговия и обслужване в чест на Европейския ден на солидарност между поколенията, 29-ти април. Младежите с ръководител г- жа Биляна Иванова задаваха въпроси на по- възрастни активни граждани, свързани с дигитализацията и как те се справят с новите технологии, как новите дигитални технологии влияят на ежедневието им.

Беше проведена дискусия и интервюта, в които младите хора, заедно с възрастните, разгледаха виртуалната среда и дигитализацията като възможности за един по-добър свят, за едно по-добро бъдеще. Антонио Йорданов, доброволец в Сдружението, зададе въпроси към г-жа Дочка Иванова, дългогодишен преподавател и общественик, както и към г-жа Биляна Иванова, преподавател в ПГРТО. В разговора се включиха  Дейна Вълчева, Йоан Иванов, Емил Александров и Преслав Петров, ученици в гимназията.

След събиране на всички записи, координаторът AIFED от Испания ще комплектова всички  видеоклипове и ще създаде документален видео филм, който ще бъде със субтитри на всички езици на мрежата.

 

Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия