Втора работна среща по проект "Да поговорим за порното" – разяснения относно порнографското съдържание в Интернет и секстинга в ежедневието на семейството - "IpuS"), състояла се на 13 и 14 февруари 2016г. в Липтовски Ян, Словакия.

Повече за срещата:

Липтовски Ян е курортно селище, разполжено в северните склонове на Ниските Татри в Словакия. Домакин на втората среща беше Edukácia@Internet, партньор по проекта. Основни теми на срещата бяха споделяне на резултатите от проведената радиокампания по повод на Деня за безопасен интернет – 09 февруари и резултатите от онлайн допитването, в което участваха 920 родители от европейските държави партньори, 155 от които са от България. Беше обсъдено и дискутирано обобщението на резултатите, направено от немския партньор и по какъв начин резултатите да бъдат предоставени за ползване от по-широка аудитория.

В работа по групи партньорите започнаха обсъждане на концепция за учебни материали по темата за интернет порнографията и секстинга, които ще се разработят и публикуват на страницата на проекта.
Бяха планирани следващите задачи и срокове, както и следващата работна среща в България.

Галерия

Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия