Трета работна среща по проект "Да поговорим за порното" – разяснения относно порнографското съдържание в Интернет и секстинга в ежедневието на семейството - "IpuS"), състояла се на 02 и 03 септември 2016г. в гр. Априлци, България.

Повече за срещата: Домакин на срещата по проекта в България беше Сдружение „Учебна работилница Европа”. Тя се проведе в град Априлци, уникален със своята природа, флора, фауна и живописни пейзажи, сгушен в полите на Стара планина. По време на срещата партньорите обмениха информация за направеното до момента. Бяха дискутирани в детайли създадените категории учебни материали по темите за порнографското съдържание в интернет и секстинга и възможността да се добавят нови такива съобразно нуждите на целевата група в отделните страни.

Беше обсъдено в детайли графичното оформление на страницата като интерактивна платформа за родители в 8 езикови версии. На срещата партньорите обсъдиха и приеха план за изпълнение на следващите задачи по проекта, обсъдиха се сроковете за превод на създадените материали, както и срокове за тестване и адаптирането им. Следващата работна среща по проекта ще бъде през месец февруари 2017 г. в Белгия.

Галерия

Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия