Трета работна среща по проект “Интернет – пространство (не)свободно от закона, обучение и учене чрез мобилно приложение за защита на данните с цел подобряване на медийната компетентност в сферата на обучението на възрастни, младежи и ученици (DAPPS)”, състояла се на 04 и 05 октомври 2016 г. на остров Порос, Гърция.

Повече за срещата: Третата среща по проекта се състоя на остров Порос. Порос (на гръцки: Πόρος) е малък остров на около 48 км южно от Пирея, разделен от полуостров Пелопонес посредством 200-метров морски канал. Старото име на острова е Погон. Всъщност, Порос се състои от два отделни острова свързани помежду си с мост. Считан е за остров на бога на морето Посейдон.

Домакин на третата среща в Гърция беше K MILIOS AND SIA OE, обучителна организация с 25 –годишна история в областта на образованието, обучението и ученето през целия живот, партньор по проекта. В основата на дискусията на партньорите бяха разработените до момента съдържания за уеб базираното приложение и съответната страница на проекта. Бяха предложени допълнителни за разработване съдържания съобразно нуждите на целевите групи, напр. Какво правят фирмите / доставчиците? Какво прави WhatsApp и други подобни със снимките и данните на моето дете? В детайли беше разгледано съдържанието на Обучителната оферта за родители и техните деца за безопасно общуване в мрежата. Бяха планирани следващите задачи и срокове, както и следващата работна среща в Австрия в края на месец януари.

Галерия

Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия
Галерия